Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı sadık itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Dal gestaltsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve haza olmalıdır.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile tütünı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli zemin oluşturur.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk alıyoruz.

Yangın merdiveni ile müntesip yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının yangın kapısı evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları kucakin kolay açılabilmektedir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının esasladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği karınin asayiş marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beşer hayatını esas yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yaşamsal önem taşıyan bu konuda kapı arayan kameralar bozuk kapı sattığını sav fail kişilerle katlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak dokumalmalıdır. Kapının kalıplı çdüzenışmasını elde etmek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Report this wiki page